CELLICS verteld:

Speciale crèmes, microdermabrasie, collageen lampen etc. We zijn gewend om van alles aan de buitenkant te doen, maar vanaf de buitenkant collageen (voor een stevige huid) inbrengen met skincare, behandelingen en bijvoorbeeld collageen lampen is minimaal. Je huid neemt het collageen slecht op door de grove structuur. Ook vanaf de buitenkant je huid reinigen met bijvoorbeeld microdermabrasie heeft weinig tot geen zin als de binnenkant ongezond is. De huid komt dan weer opnieuw vol te staan met onzuiverheden.

Een goed opgebouwde huid is dus belangrijk voor maximaal en blijvend resultaat op die huid. 

Wij spreken uit ervaring dat huidsuppletie echt een goede aanvulling is, omdat groentes, vlees en fruit anno nu helaas niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger bevatten. Maar wat ons – twee ervaren huidspecialisten (oprichtsters van Cellics) – frustreerden was dat we meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) nodig hadden om echt een werking in die huid te zien. Dus kregen wij een missie:

Het innemen van de voedingsstoffen moest gemakkelijker en met Cellics’ kan dat nu! Geen behandeling met apparatuur, geen peeling als microdermabrasie, niet iets om op je huid te smeren, maar om in te nemen.

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit.

Cellics is het eerste complete product voor skin vitality, dat je met gemak in neemt

De zoektocht naar de beste skin vitality bracht de oprichtsters bij een poedervorm (voor de beste opname) met in de basis 29 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen en opbouwen, samengebracht in het Cell Elixer Limitless. Makkelijk te roeren door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

Dit meer dan complete huidsupplement  is niet alleen goed voor je huid, maar zorgt ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. “Cellics Health Nutrition” doet naast de huid dus nog veel meer goeds voor het lichaam, wat ook nodig is om uiteindelijk in die huid te werken. De huid is namelijk sluitpost, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat deze nodig hebben en de huid krijgt alleen wat over blijft (als er al iets overblijft).

Vergeet al die verschillende potten en pillen, dit heeft alles in een!

Prijzen

De producten staan in onze webshop:

Cellics – Beautysalon Asten Webshop

Voordelen van Cellics voor uw huid?

  • Een ware oppepper voor uw huid;

  • Verbeterende huidconditie;

  • Versteviging van uw huid;

  • Minder rimpels en fijne lijntjes;

  • Minder rimpels en fijne lijntjes;

  • Totale verjonging van uw uiterlijk.

Cellics
Een compacte lijn bestaande uit high quality health nutrition supplements in poedervorm, met een focus op de huid. Naast onze Cell Elixers bieden wij poedervormen voor bescherming van de huid, om je vitaal op je best te voelen en hulp bij huid- en lichaamsproblemen. En kun je ook als vegan bij ons terecht.

Het is gemakkelijk in gebruik en zit boordevol natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Download het e-book met meer dan 20 GRATIS skinfood recepten

Je bent wat je eet en ook een gezonde huid start met een goede en uitgebalanceerde voeding.

Daarom delen wij de beste ontbijtsmoothies en breakfastbowls voor een prachtige huid in ons skinfood e-book vol heerlijke recepten.

© Copyright - Beauty Kliniek Asten