Verstrakking van het lichaam

Waarom de SYSARA?

De Sysara werkt eigenlijk even ‘simpel’ als doeltreffend: Het apparaat stuurt een signaal naar de spieren waardoor deze samentrekken.
Omdat het apparaat niet de, normaal gesproken, bijbehorende energie levert, moeten de spieren hun werk doen met de opgeslagen energie en vet als brandstof. Hierdoor verdwijnt het vet als sneeuw voor de zon. Door veel water te drinken, worden de afvalstoffen via de bloedbaan afgevoerd.
Een behandeling met de SYSARA staat gelijk aan 3 uur sporten (300 sit-ups en 400 dijbeen spieroefeningen)! Dit terwijl je in een bijzonder comfortabele houding ligt.

De werking van de SYSARA is uniek en niet te vergelijken met andere systemen. Door het team van Gerry Pollock is veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijk lichaam. Met name hoe de spieren moesten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was van essentieel belang. In England is de SYSARA dan ook al jaren nummer 1 als afslankapparatuur.

Tarieven

Tijdens een intake kijken we welk pakket het beste bij jou past, dit afhankelijk van de zone en de wensen.

Wat zijn de voordelen?

  • Versterken van de spieren;

  • Afslanken, cm’s verlies;

  • Het verbeteren van de doorbloeding;

  • Verstevigen van de huid;

  • Pakt cellulitis aan.

Wat maakt de SYSARA nu uniek?

Andere systemen zenden golfen uit met een puntige top die in contact komt met de spier. Ten eerste is dat geen prettig gevoel voor de spier, maar belangrijker is dat het contact met de spier maar kort is. De SYSARA-golf daarentegen is een hele platte golf die geleidelijk opkomt, vasthoud, maar daarna de spieren wel direct ontspant. Dit betekent meer comfort maar vooral dat het contact met de spier langer is. Hierdoor is er in kortere tijd grotere resultaten te boeken.

De oefening van de spieren versnelt de spijsvertering en verbeterd de bloedcirculatie. Tevens wordt de opbouw van de cellulitis gereduceerd en wordt lichaamsvet afgebroken.

Een behandeling duurt 17 minuten (totaaltijd 30 minuten). De beste resultaten worden geboekt als een gehele kuur (10 behandelingen) in drie tot vier weken worden afgerond. Het gemiddelde verlies ligt rond 1 kledingmaat. Een onderhoudsprogramma zorgt er voor dat de resultaten duurzaam zijn.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Wil & Mariëlle