TREAT YOUR SKIN AS A ROYAL

Gun jezelf en jouw huid extra Me-Time met deze Beauty Kliniek Home Treatment Face Kit. Alleen in de badkamer voor de spiegel, jezelf maximaal verwennen met de mooiste producten. Heerlijke texturen, geuren, alleen voor jou.

In deze bijzondere tijden waarbij je veel binnen bent en vaak vergeet even tijd voor jezelf te plannen, wordt ook vaak onze huid vergeten. Een gelaatsbehandeling bij ons in de kliniek zit er even niet in.

Wij hebben daarom nu de Beauty Kliniek Home Treatment Face Kit ontwikkeld. JEZELF THUIS BEHANDELEN OP PROFESSIONEEL NIVEAU EN VEILIG TEGELIJK.

Speciale werkstoffen die diep in jouw huid komen en de cellen van binnenuit voeden en verbeteren, wat je ook echt voelt tijdens de behandeling. Na de behandeling straalt jouw huid, voelt deze veel zachter aan, is ze optimaal gevoed en veel weerbaarder.

We hebben de keuze uit 2 verschillende boxen:
Platinum kit
Deluxe kit

Beauty Kliniek Home Treatment Face Kit Platinum: Meest complete anti-aging pakket € 89,-

  • (Start met eigen reiniging)
  • Diepte reiniging – Om de ph van de huid te balanceren, hierdoor ga je 13% minder tintelingen en roodheden tijdens de behandeling ervaren.
  • Lotion – Deze is speciaal om de reiniging te verwijderen. Met water krijgt de huid weer een andere PH waarde.
  • Carboxyl face kit – Dit is een Co2 masker, deze zorgt voor een milde peeling. Het zuurstof en de doorbloeding van de huid nemen hiermee intens toe. Je zal het tijdens het masker ook voelen bubbelen / knetteren. Na het masker voelt je huid zacht en is de huid nog beter voorbereid op de vervolgstappen. De werkstoffen die volgen worden nog beter opgenomen. Het resultaat neemt hierdoor met 37% toe.
  • Aqua Home theraphy met Hyaluronzuur – Dit is een fruitzuur behandeling voor het gezicht, hals, decolleté. Dit is een peeling, met tegelijkertijd werkstoffen die de huid voeden. De huid krijgt hierdoor meer glans, een egale kleur en voelt lekker zacht. De lijntjes en rimpeltjes verminderen en je huid voelt strakker aan.
  • IT-Pharma Ampul – Een extra boost van intense werkstoffen. Omdat de huid in de vorige 2 stappen al verdund is door de peeling kan deze de komende stappen veel beter opnemen. Door deze extra werkstoffen boost in de huid te brengen neem het resultaat van deze behandeling nog eens met 24% toe. Ook door deze ampul voelt de huid nog strakker en nemen lijntjes en rimpeltjes verder af.
  • Wrinkle Theraphy – Als afsluiter voeden we de huid nog met hyaluronzuur, peptides, vitamines, aminozuren en plantaardige stamcellen. Deze geven de huid een extra boost aan voeding die terechtkomen in de huidcellen. Resultaat is dat jouw huid nog zachter en voller voelt en lijntjes en rimpeltjes verminderen en jouw huid weer glanst.
  • Hierna breng je jouw eigen dag- of nachtverzorging aan.

Met dit pakket heb je gegarandeerd 60 minuten Me-Time.

De Beauty Kliniek Home Treament Face Kit Deluxe :
Deze kit bevat grotendeels hetzelfde als bovenstaande behalve:

  • Geen fruitzuurpeeling
  • Een andere ampul voor de droogte en vetten.

Met dit pakket heb je gegarandeerd 45 minuten Me-Time en kost € 69,-

Wij hebben de volledige omschrijving samengevoegd in een brochure.(Zoals hieronder te zien is)

Deze neemt je stap voor stap mee door de behandeling.

Ook krijg je er van ons nog filmpjes bij, deze laten de belangrijkste stappen nog uitvoerig zien!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag jezelf of je partner verwennen?

Twijfel je welke kit geschikt is? Wij zijn er natuurlijk altijd om een geschikt advies te geven.

© Copyright - Beauty Kliniek Asten