Supplementen

CELLICS

Cellics Cell Elixer Viscollageen Small

6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. De Cell Elixer helpt jou hierbij.

Cellics Omega capsules Elixer met glas 700x435

Bindweefsel versterkers voor een stevige huid:

MSM, glucosamine, Chondroitine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen. 
Wondgenezing en blessures geneest door de bouwstoffen in de Cell Elixer sneller. Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.

Immuunboost:

Een ware pep voor je immuumsysteem. L-Lysine, Immunoglobines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.

Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten:

Door de ontstekingsverlagende werking herstelt je darm. In de Cell Elixer zitten vele ingredienten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, immunoglobulines)
Glutamine heeft een gunstige werking op een lekkende darm syndroom.

Voordelen:

– Makkelijk in te nemen
– Op te lossen in water, vruchtensap, smoothie of door je kwark of yogurt
– Hoge dosis vitamine C
– Hoge dosis vitamine D
– Ontstekingsverlagende werking
– Anti-aging
– Een mooie huid van binnenuit
– Healthy aging

Cell Elixer 485 gram € 175,00
Cell Elixer small 162 gram € 69,00
Cell First 90 tabletten € 79,00
Cell Omega 180 softgels € 67,00


BEAUTY SUPPS

Beauty Supps is een ondersteunende suplementenlijn die door ingredientsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en vitaliteit heeft.
Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. 
Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook opnderzoek naar ingredienten en hun werking.

BeautySupps Productgroepen ALL

VEILIGE SUPPLEMENTEN 
Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiene en zuiverheid van ingredienten optimaal is.
Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

DE BEAUTYS SUPPS SPECIALIST
De Beauty Supps specialist die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de specialist als geen ander op de hoogte van jou specifieke huid- en algehele conditie.
De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

WAAROM EN WANNEER SUPPLEMENTEN NEMEN:
Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees.
Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. 
In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. 
Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen.

DE HUID
Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven.
Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt ziijn minder bekend. De Skin Beauty Supps bevatten waardevolle ingredienten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitramine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt.
Skin Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Specialist naar het juiste advies.

Prijzen vanaf: € 18,85