Bindweefselmassage

Een belangrijk onderdeel van onze huid is bindweefsel. Als we ouder worden gaat op sommige plaatsen het bindweefsel verkleven. Met de door Hannah Hakze ontwikkelde bindweefselmassage, worden deze verklevingen los gemaakt. Ook de doorbloeding wordt gestimuleerd, wat een gunstig effect heeft op de celstofwisseling en conditie van de huid.

Bindweefselmassage is goed toepasbaar bij rustige acne, littekenvorming, huidveroudering of bij een vale, vermoeide of slecht doorbloede huid. Maar ook op de lichaamshuid is het toepasbaar bij cellulite.

Het meeste effect heeft bindweefselmassage in kuurvorm.Gedurende een aantal weken ondergaat u wekelijks een bindweefselmassage. Ook leert u om thuis uw huid zelf te masseren. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat.

1. De belangrijke functie van het bindweefsel

Het bindweefsel is een groot orgaansysteem dat in het hele lichaam voorkomt. Het is het weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt. Daarbij beschermt het de organen en geeft het er vorm aan, zonder dat de beweeglijkheid van de organen ten opzichte van elkaar teveel wordt beperkt. Het onderhuidse bindweefsel heeft als één van de belangrijkste taken de opslag van energie. In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het onderhuidse bindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

2. Spectaculaire resultaten in de strijd tegen littekens en rimpels

Door verder onderzoek en het combineren van diverse technieken, heeft Hannah Hakze de methode van bindweefselmassage verder aangepast t.a.v. huidverbetering, door deze techniek toe te passen op littekens en andere huiddefecten. Gebleken is, dat deze techniek voor alle huidcondities intensief huidverbeterend werkt, vooral wanneer dit in kuurverband wordt uitgevoerd. In een later stadium is zelfs deze techniek gespecificeerd naar littekens en rimpels – de hannah Littekenreductie-therapie en de hannah Rimpelreductie-therapie. De geoctrooieerde hannah Littekenreductietherapie is wetenschappelijk onderzocht en geeft een spectaculaire verbetering van 35-85%, gemeten in mobiliteit, kleur, verhevenheid en grootte van de littekens.

3.Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Uiteraard kan de hannah Bindweefselmassage op het gehele lichaam toegepast worden.

Met hannah Bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en   voedingsstoffen;
  • Verjonging van de huidstructuur;
  • Stress- reductie door opheffen van onderhuidse verklevingen;
  • Verbetering van huidconditie;
  • Verbetering van de opname van werkstoffen;
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Betere huidteint, egale huid
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Betere huidweerstand

4. Voorlopig geen ingrijpende operaties nodig

hannah Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals acné, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten en/of afwijkingen. Door de hannah Bindweefselmassage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van hannah Products bovendien vergroot. Starten met een aantal weken 1 maal per week een bindweefselmassage, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij hannah Bindweefselmassage worden ingrijpende operaties overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!