Waarom Permanente Make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

De wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen een belangrijk deel jouw uitstraling.

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten of wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind en zelfs als je tijdens een romantische film een traantje wegpinkt.

Jouw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer aan hoeft te brengen bespaar je je dagelijks veel tijd. 

Voor wie is permanente make-up?

Permante make-up is tevens ideaal voor mensen die:

– Een bril dragen en het lastig vinden make-up aan te brengen;
– Door een ziekte of andere oorzaak te maken hebben met haarverlies;
– Geen vaste hand hebben bij het aanbrengen van make-up;
– Geen oogpotlood kunnen verdragen;
– Rafelige lijnen willen veranderen in strakke lipcontouren;
– Dunne lippen willen verbreden;
– Nauwelijks of geen wenkbrauwen meer hebben;
– Veel aan sport doen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in medische pigmentatie.

Het amputeren van een borst, ten gevolge van borstkanker, is altijd een drastische maatregel die genomen moet worden. Het missen van een borst is niet alleen een fysiek ongemak, maar vaak ook een mentaal probleem. De plastisch chirurg kan de borst middels een borstprothese reconstrueren, zodat de balans weer terug is in het lichaam. Hoewel het reconstrueren van de borst en eventueel de tepel vaak goed mogelijk is, is het voor de plastisch chirurg niet mogelijk om een tepelhof te reconstrueren. In deze situaties kunnen wij, middels een medische tatoeage, een nieuw tepelhof met eventueel een nieuwe tepel reconstrueren.
Het plaatsen van een de tatoeage kan ongeveer na 3 maanden wanneer de huid voldoende tot rust is gekomen. De tatoeage wordt dan meestal in 2 á 3 sessies geplaatst om op die manier de huid zo min mogelijk te beschadigen en de kleur zo levendig mogelijk te krijgen.

Neem gerust contact met ons op zodat wij jou en persoonlijk advies kunnen geven.

Tarieven

 • Full lips
  € 395,-
 • Wenkbrauwen
  € 350,-
 • Eyeliner boven + onder
  € 325,-
 • Design eyeliner
  € 225,-
 • Eyeliner boven
  € 190,-
 • Eyeliner onder
  € 170,-

Wat zijn de voordelen van PMU?

 • Tijd besparing;

 • Zelfvertrouwen;

 • Houdbaar in weer en wind;

 • Geen last meer van doorgelopen make-up;

 • Zorgt voor een frisse uitstraling.

Veilig en deskundig

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurd.
Wij zijn opgeleid en gecertificeerd en aangesloten bij het Langmair Keurmerk. Er wordt gewerkt conform de zeer strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. GGD goedkeuring. Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up bij Beauty Kliniek Asten volledig veilig is.

Wil je op elk moment van de dag een perfect verzorgd uiterlijk? Neem dan contact op met Beauty Kliniek Asten! Wij geven je graag meer uitleg over de behandeling en de mogelijkheden.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Wil