Geen speciaal dieet, geen naalden, geen operatie maar wel veilig vet verliezen!

Het verschil tussen vetreductie en gewichtsverlies.

Vetreductie en gewichtsverlies worden vaak door elkaar gehaald, het zijn alleen twee verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft alleen wel gelijk. Wanneer je weer aankomt nemen de vetcellen weer toe in omvang. De nieuwe techniek van de body-wizard duo 360 graden verkleint niet alleen de vetcellen maar breekt deze ook helemaal af (ze worden vernietigt).

Tarieven

Tijdens een intake kijken we welk pakket het beste bij jou past, dit afhankelijk van de zone en de wensen.

De voordelen van cryolipolyse

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode;

  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt;

  • Er worden geen naalden gebruikt;

  • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd;

  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.

Wat is de body-wizard duo van Medcos skin solution?

Met trots presenteren wij het nieuwe innoverende body-wizard duo 360 graden apparaat van Medcos skin solution, dit is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cryolipolyse.

De nieuwe body-wizard duo heeft vier behandelkoppen die je tegelijkertijd kan plaatsen in een behandeling. Hierdoor is het mogelijk om in een behandeling meerdere zones aan te pakken. Of je kunt samen de behandeling ondergaan, dit kan samen met je vriend(in), familie of partner.

Door de nieuwe 360 graden verwamt het apparaat eerst de huid op naar 40 graden Celcius binnen 3 minuten. En zal daarna binnen 10 minuten verkoelen naar -9 graden Celcius. Door het eerst te verwarmen van de huid zal de vetlaag als het ware los geweekt worden.  Hierdoor is er beter bereik in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden zodra het koelingsproces begint.

Het is bewezen na veel wetenschapelijk onderzoek dat vetcellen niet tegen extreme kou kunnen. Na het verwarmen zal het apparaat de huid gaan koelen voor 45 minuten, hierdoor kristalliseren de vetcellen en worden ze vernietigd. Elke kop verkoeld het gehele gebied 360 graden. Door deze vernieuwende techniek heb je beter, sneller en effectiever resultaat.

Vetreductie van 20%

Ook al investeer je zoveel tijd en energie in sportscholen (voldoende beweging) en speciale dieeten (goede voeding). Op sommige plekken verlies je moeilijk de lastige centimeters en of ongewenst vet. Hierdoor is de cryolipolyse met de body-wizard duo het perfecte hulpmiddel om je gewenste resultaat waar te kunnen maken. Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Een cryolipolyse is geen wondermiddel om snel gewicht te verliezen, maar een hulpmiddel om jou je gewenste resultaat te kunnen realiseren.

Wat voel je tijdens een behandeling ?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan je een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt eerst verwamt en daarna gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, kijken televisie of vallen in slaap.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Mariëlle