Wat is cryolipolyse?

Vetbevriezing door de Cryolipolyse

De Cryo verwarmt eerst de huid tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid gekoeld worden naar -9 graden Celsius. Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponsig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen kou kan. In de volgende stap zal het vet tenminste 57 minuten gekoeld worden tot -9 graden Celcius.

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Tarieven

Tijdens een intake kijken we welk pakket het beste bij jou past, dit afhankelijk van de zone en de wensen.

De voordelen van cryolipolyse

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode;

  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt;

  • Er worden geen naalden gebruikt;

  • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd;

  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van jouw wensen worden een of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw behandelplan vast te stellen.

Natuurlijk kunnen er altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Dit komt vaak voor bij een verandering van de levensstijl. Afhankelijk van je levensstijl kan het daarom nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen. Zo blijft je resultaat altijd mooi behouden!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt.

De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Marielle

© Copyright - Beauty Kliniek Asten