Herken jij jezelf hierin?

Jouw leven loopt op dit moment best wel op rolletjes. Je hebt een plek waar je thuis kan komen. Je hebt vrienden om je heen die er voor je zijn. Misschien heb je zelfs wel een leuke relatie of een mooi gezinnetje. Je bent goed in je werk, hebt gezellige collega’s en een stabiel inkomen. Niks om te klagen toch? En toch vraag je je regelmatig af of dit het dan is.

Opstaan kost moeite, het liefste trek je de dekens nog even over je hoofd. Eenmaal opgestaan begin je met weinig energie aan een nieuwe dag. Ook overdag loopt je hoofd over met allerlei (negatieve) gedachten. Je hebt het idee dat je heel veel moet en alles wat je doet lijkt extra veel moeite te kosten. Je hebt steeds vaker het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn en dat je geleefd wordt. Je kan makkelijk boos worden, je irriteren of in huilen uitbarsten. 

Het is tijd voor verandering maar waar moet ik starten?

Hoe gaan wij je hiermee helpen?

We hebben het “Love Your Beauty” programma samengesteld, waarin we in 8 weken op zoek gaan naar datgene waar jij echt energie van krijgt. Alles wat je nodig hebt zit al in je, daar hoef je niks voor te doen. Wel kan een stevige basis ervoor zorgen dat jouw (innerlijke)Beauty zichtbaar wordt en jij de ruimte krijgt om te gaan stralen.

Start jij met ons op 10 Januari?

Van overleven naar leven in 8 weken.

De volgende 5 pijlers voor het ontwaken van jouw innerlijke beauty komen wekelijks aan bod:

 1. We gaan aan de slag met een stukje mindset. ‘Food for thought’ -> Van overleven naar leven. Het is misschien een cliche, maar wel een feit. Je leeft echt maar 1 keer. Dus wees eens echt even eerlijk naar jezelf.. Ben jij vooral aan het overleven of leef jij je leven zoals jij dat wilt? Met andere woorden ben jij vooral het slachtoffer of ben jij de verantwoordelijke in jouw leven? Laat jij alles maar gebeuren en overkomt het jou allemaal of neem jij het heft in eigen handen? Tijd is een onzekere factor. Je weet niet hoeveel tijd jou gegeven is. Dus leef! En doe vooral heel veel van datgene waar jij echt blij van wordt!
 2. Gezonde routines -> Je lichaam geeft continu signalen af die je vertellen hoe je ervoor staat. Om je lichaam te geven wat het nodig heeft, is het wel handig om naar deze signalen te luisteren. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je nodig? Loop je ergens tegen aan? Heb je iets op te lossen? Wat ga vandaag doen om je droom te realiseren? Hoe was vandaag? Wat ging er goed? Wat ging er niet goed?
 3. Inspanning/ontspanning -> Jouw lichaam is jouw huis. Hoe beter jij je huis onderhoud, des te beter en langer het jou bescherming biedt en je er optimaal plezier van hebt. Zijn er bepaalde activiteiten waar je niet van houdt? Geen probleem, er zijn heel veel manieren waarop jij toch aan voldoende beweging kan komen. We gaan ook hier vooral kijken naar datgene waar jij blij van wordt.
 4. Voeding -> Ook hier geldt; Je hebt maar 1 leven, dus ook maar 1 lichaam. Alles wat jij in je mond stopt heeft direct invloed op het functioneren ervan, maar ook op jouw mindset. Het is aan jou om uit te zoeken waar jouw lichaam nou echt energie van krijgt. Wij reiken jouw kennis en ervaringen aan, jij kiest.
 5. Community -> We hebben vaak de neiging om alles alleen te willen doen. Dat is helemaal nergens voor nodig. Het is veel leuker om samen te groeien, dus dat is dan ook wat wij willen faciliteren.

We gaan iedere week aan de slag met diverse opdrachten waarin we jullie meenemen door de 5 pijlers. Dit gaan we doen door middel van live sessies via Zoom, afgewisseld met video’s en berichten die we delen via instagram (besloten pagina).

Je ontwikkelingen en inzichten houdt je bij via een persoonlijk dagboek wat wij voor jou ontwikkeld hebben en je thuisgestuurd krijgt.

Wat ga jij leren?

 • Je gaat (her)ontdekken hoe jouw droomleven eruit ziet en krijgt handvatten om in actie te komen. Waar sta je nu? En wat zijn de dingen die je graag nog zou willen bereiken?

 • Je gaat ervaren wat goed is voor jouw lichaam én geest en maakt keuzes die hierbij passen.

 • Je leert hoe jij ervoor kunt zorgen dat je overdag meer energie hebt en beter slaapt in de nacht.

 • Je leert hoe je een positieve mindset kan creëren en hoe dit helpt om negatieve gebeurtenissen minder zwaar te maken.

 • Met jouw positieve mindset weet je iedere nieuwe dag te waarderen als een nieuwe mogelijkheid om te doen waar jij echt blij van wordt.

 • Je leert dagelijks successen in jouw leven op te merken en daarvan te genieten.

 • Je bent een positief voorbeeld voor je omgeving (partner, kinderen, collega’s, etc) en inspireert anderen om ook in actie te komen.

 • Je leert dankbaar te zijn voor alle kleine en grote onderwerpen die zich manifesteren in jouw leven.

 • Je voelt meer verbinding met jezelf en je omgeving.

 • Je leert hoe jouw persoonlijke blueprint voor het ontwaken van jouw inner beauty eruit ziet.

Wat krijg jij van ons?

Al het onderstaande is online, wordt opgenomen en zal terug te kijken zijn.

 • Wekelijks een training Food for Thought over het onderwerp wat die week centraal staat.

 • Wekelijks een accountability/ community meeting samen met de andere deelnemers.

 • Wekelijks een online gezamenlijk sportmoment op woensdagavond om 20:00 uur.

 • Wekelijks op maandagochtend (06:00 uur) samen opstarten met een ochtendroutine en op zondagavond (20:00 uur) afsluiten met een avondroutine.

 • Wekelijks 3 gezonde en betaalbare vega(n) recepten.

 • Wekelijks informatie middels diverse communicatiemiddelen met betrekking tot de 5 pijlers.

 • Wekelijks opdrachten ter ondersteuning en bevordering van het eigen proces.

Al het bovenstaande is online, wordt opgenomen en zal terug te kijken zijn.

Aanvullend hierop bieden wij jou:

 • De mogelijkheid tot 2x een half uur coachgesprek.

 • 24/7 mogelijkheid om je vragen te stellen via ons besloten instagram platform.

 • 24/7 toegang tot een online community met gelijkgestemden.

 • Lifetime toegang tot onze online trainingsomgeving behorende bij het programma ‘Love your Beauty’.

Wat levert dit traject jou op?

Jij hebt een nieuwe balans gevonden. Jij weet wat je wil, wat goed is voor jou en wat jij nodig hebt. Jij hebt ervaren waar jij echt blij van wordt en hebt een helder plan hoe je hiermee aan de slag gaat. Je bent in beweging in de juiste richting en dat geeft je rust. 

Je voelt de energie stromen. Je staat op met zin in een nieuwe dag en bent van plan hier volop van te gaan genieten. Je bent positief en weet keuzes te maken waar jij echt blij van wordt. Jij hebt de regie over jouw leven. Je voelt je zelfverzekerd en bent vastberaden om dat wat je geleerd hebt vast te houden en in praktijk te brengen. Jij leeft en bent een inspiratiebron voor anderen!:)

Wat is jouw investering?

Wanneer jij besluit deel te nemen aan dit programma, dan is de tijdsinvestering die wij van jou verwachten ongeveer 4 uur per week. Dit komt neer op gemiddeld 35 minuten per dag investeren in jezelf.

Daarnaast hebben we nu een speciale aanbieding voor de kick-off. Je betaald nu voor 8 weken slechts €197,- in plaats van €297,-.

Dit is €25,- euro per week en is €3,50 per dag.

Klik snel op, ja ik doe mee en vul het formulier in.

Twijfel je nog en heb je vragen, dan kun je er ook voor kiezen om een call met ons in te plannen. Laat dan je gegevens achter via ons contact formulier. Tijdens deze call maken we kennis en kunnen we jouw eventuele vragen beantwoorden.

Hopelijk gaan we op 10 januari samen het nieuwe jaar starten!

Schrijf me in voor het programma:

© Copyright - Beauty Kliniek Asten