Lypossage

Lypossage™ is de enige figuur corrigerende manuele massage. Lypossage™ is hét alternatief voor de chirurgische ingreep liposuctie. Door Lypossage wordt je figuur gecorrigeerd, je huid wordt strakker en soepeler.

Lypossage mag alleen door gecertificeerde masseurs worden toegepast. Na de therapie sta je letterlijk en figuurlijk anders in het leven. Lypossage™ is óók: zelf willen meewerken aan je figuurcorrectie. Lypossage™ is géén therapie om gewicht te verliezen, wèl omvang.

Lypossage™ is de figuur-corrigerende manuele massage voor vermindering van cellulitus en vetophoping

Wat doet Lypossage? Lypossage01
Deze massage verwijdert het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel waardoor de huid weer glad en strak wordt. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt.

Veiligheid:
Lypossage is de meest veilige massage techniek voor het lichaam. De intensieve grepen kunnen in het begin enigszins gevoelig zijn. Iedere gezonde persoon kan deze massage zonder risico’s ondergaan. Lypossage kan ook voor en na een Liposuctie Liposculpture in overleg met de arts gegeven worden.

Het belangrijkste doel is om de huid van zone I (heupen, billen, benen, en buik) of zone II (armen, rug, billen en decolleté) strakker te masseren. Daarom wordt Lypossage™ ook wel de figuurcorrigende massagetherapie genoemd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

De vooraanstaande en bekende Amerikaanse massagetherapeut Charles Wiltsie heeft deze therapie onderzocht en uitgewerkt als alternatief voor de chirurgische ingreep liposuctie. Door Lypossage™ wordt je figuur gecorrigeerd, je huid voelt strakker en gelijk soepeler aan.

Behandelschema: De Lypossage™ kuur bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 30 minuten met een frequentie van 2 x per week.

Prijs per behandeling € 44,00.
Bij het boeken van een kuur van 10 behandelingen krijgt u de creme gratis. t.w.v. € 99,00