Marc Inbane

De volgende producten zijn bij Beautysalon Asten verkrijgbaar:

MARC INBANE Luxe Travel Set

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op een prachtige MARC INBANE travel set. Marc Inbane Luxe Travel Set

De travel set bestaat uit:1 x MARC INBANE Natural Tanning Spray 50 ml1 x MARC INBANE Kabuki Brush1 x MARC INBANE Luxe Clutch De originele MARC INBANE natural tanning sprayGeïnspireerd door authentieke ingrediënten ontwikkelde MARC INBANE de originele tanning spray. MARC INBANE gebruikt natuurlijke ingrediënten en veilige alternatieven voor componenten die in de natuur niet voorhanden zijn. De tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. Geniet van uw vakantie-tan! MARC INBANE kabuki brushDe MARC INBANE kabuki brush is ontworpen door een team van toonaangevende professionele make-up artists. De luxueuze zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid. De kabuki brush is een ronde kwast met een platte bovenkant. Deze is speciaal ontwikkeld voor een gelijkmatige makkelijke applicatie van foundations crèmes emulsies en poeders.De kwast kan ook gebruikt worden in combinatie met de originele MARC INBANE tanning spray. Mocht u te enthousiast hebben gesprayd of u heeft een plekje gemist dan transformeert door gebruik van de kwast de vloeistof in een natuurlijk homogeen resultaat.  

Prijs € 39,95

 

MARC INBAIN Natural Tanning Spray Marc Inbane natural tanning spray

De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen. Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van MARC INBANE natural tanning spray. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben.Voordelen

 • Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Tot 5 dagen een vakantiekleur
 • Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
 • Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en hals
 • Geeft een puur en egaal resultaat
 • Geen schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank
 • Dermatologisch getest en vrij van parabenen

Prijs € 34,95

 

MARC INBANE Natural Tanning Handschoen 

Marc Inbane natural tanning sprahy handschoen

Speciaal voor de Marc Inbane Natural Tanning Spray is een handschoen 
ontwikkeld om de spray op lastig bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant
van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen aanbrengen.

 Prijs € 9,95

 

 

 

 

 

 

MARC INBANE Powder Brush Marc Inbane Powder Brush

De Marc Inbane Powder Brush is ontworpen door een team van toonaangevende professionele visagisten. De brush is een ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast en geen haarverlies lijdt. Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar deze multifunctionele brush voor te gebruiken is tijdens tanning. De brush is ook handig voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders.

De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.

Prijs € 29,95

 

MARC INBANE Kabuki Brush Marc Inbane Kabuki Brush

Marc Inbane Kabuki Brush is luxueuze borstel met zijdezachte haartjes. De elegante vorm maakt deze kwast tot een musthave voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid. Deze handgemaakte kabukikwast is een ronde, stevige kwast met een platte bovenzijde. Deze is speciaal ontwikkeld voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. De kabuki brush kan ook in combinatie met de Marc Inbane Natural Tanning Spray gebruikt worden. Mocht het voorkomen dat u teveel heeft gesprayd of een plekje gemist hebt, dan zal het gebruik van de brush de vloeistof in een natuurlijk egaal resultaat transformeren. De borstelhaartjes zijn een hypoallergene en een antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de kwast geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

 • Zeer zachte haren
 • Verliest geen haren tijdens applicatie
 • Voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders
 • Perfect in combinatie met de Marc Inbane Natural Tanning Spray gebruikt worden

 
Prijs € 24,95

 

MARC INBANE Perle de Soleil Perle de Soleil van Marc Inbane

Is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine. De druppels kunnen eenvoudig met elke dagcrème of bodylotion worden gemengd om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.

Prijs € 34,95