MicroSkinPolish Huidverbetering

De behandeling

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

MSP-behandeling1_1

Vóór de behandeling

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

MSP-behandeling2_1

Stap 1

Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

MSP-behandeling3_1

Stap 2

Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

MSP-behandeling4_1

Stap 3

Polishing the Skin met een krachtig serum
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op jouw huid aangebracht met een SPF 30.

MSP-behandeling5_1

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal jouw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en jouw cellen weer actief zullen zijn.

Tarieven

Wij werken met een persoonlijk afgestemd programma. Doormiddel van een intake + huidscan, kijken we waar jij en jouw huid behoefte aan hebben. Aan de hand daarvan stellen we een customized programma voor jou samen.

Wat kun je verwachten na een Microskinpolish behandeling:

  • Rimpels verminderen;

  • Pigmentatie vermindert;

  • Grove poriën worden aangepakt;

  • Onzuiverheden en wallen verminderen;

  • Acnelittekens vervagen;

  • De verslapte huid wordt gelift.

Vergoeding

Microskinpolish behandelingen worden vaak bij actieve acne ingezet en voor het verminderen van littekens ontstaan door acne. Deze behandeling wordt dan ook vaak vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering (acnetherapie vergoeding). Informeer bij jouw zorgverzekeraar welke recht op vergoeding jij hebt en welke polisvoorwaarden gelden voor deze vergoeding. Beauty Kliniek Asten heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Marielle en Wil