La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de product series zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging.

Sepai

Sepai brengt natuurlijke ingrediënten en zeer hoogwaardige werkstoffen samen in doelgerichte formules. Hierdoor zijn producten ontstaan die niet de oorzaken, maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakken.

De producten van Sepai zijn ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Het herstelt het vermogen van de huid om huidveroudering terug te draaien door de hoogwaardige complexen die voor 99% actief zijn. Waardoor je maximaal effect hebt met minimale werkstoffen.

De producten worden op maat gemaakt.

Je kiest zelf de textuur van het serum of de crème. Afhankelijk van het huidtype of seizoen. Vervolgens kunnen we hier een tune-it aan toevoegen, zelfs meerdere. Dus wil je nou werken aan lifting, elasticiteit of verheldering, dat kan allemaal. Zo wordt het product volledig op jouw wensen afgestemd.

De doelgerichte Sepai huidverzorging is als een echte ‘Personal Trainer’ voor jouw huid.

Dermo28

Dermo28 is een uniek Cosmedisch huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische achtergrond.
De twee primaire principes van Dermo28 zijn “optimaal Hydrateren” en “28 dagen celdeling”.

Zonder goed functionerende huidbarrière is werken aan huidproblemen en Anti-Aging een langdurig proces. Wanneer je de huidbarrière functie, de zuurgraad en het celdelingsproces optimaliseert, verminderen bepaalde huidproblemen en krijgt de huid haar natuurlijke glans terug.

Alle Dermo28 producten zijn sinds 1995 vanuit een medische achtergrond ontwikkeld en hebben de finesse zoals je die van een Italiaans product mag verwachten.

Door de PH waarde van de huid in balans te brengen en te werken met fruitzuren, is de huid beter in staat actieve ingrediënten op te nemen, optimaliseer je het effect van de behandeling en versterk je de zuurgraad van de huid en daarmee haar barrière functie

ASAP

Australian Skin Active Products. ASAP is de nummer één op het gebied van cosmeceutische huidverzorging in Australië.

ASAP staat bekend om de snelle werking en snel zichtbare resultaten. De formuleringen bevatten optimale niveaus van de meest innovatieve en technologisch geavanceerde ingrediënten.

De ASAP behandelingen zijn voor zowel het gezicht als voor het lichaam! De behandelingen worden bij voorkeur in kuurverband ingezet voor het meest optimale resultaat.

Asap bevat een hoge concentratie werkstoffen en antioxidanten. Hierdoor zijn ze erg actief en heel goed in huidverbetering. Welke problemen je ermee kan aanpakken? Eigenlijk alles. Je kunt denken aan pigment, rosacea, acne, lijntjes en rimpeltjes, droge, doffe huid.

Revitalash

Uit liefde ontstaan…

Revitalash is ontwikkelt door een Amerikaanse oogarts, Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw. Zij was herstellende van borstkanker. De intensieve chemotherapieën hadden haar wimpers aangetast. Ze waren broos en breekbaar. In samenwerking met cosmetische wetenschappers ontwikkelde hij een serum dat de wimpers voedt en hersteld. Haar wimpers verbeterde en werden daadwerkelijk mooier dan daarvoor. Dit serum werd al snel uitgebreid en aangepast naar een wenkbrauwserum.

Revitalash zet zich in voor onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners samen op dit gebied.

Revitalash producten hebben inmiddels al vele beautyprijzen gewonnen.

Emité

Emité Cosmetics is een natuurlijke make-up lijn die zuivere mineralen en pigmenten bevat, zonder conserveringsmiddelen, en een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid. Ook na bepaalde beautybehandelingen is EMITÉ perfect aan te brengen op de dan gevoelige huid. EMITÉ geeft het gezicht een natuurlijke glow en egaliseert de oneffenheden. Als extra pluspunt beschikt Emité over zuivere mineralen en beschermende eigenschappen tegen schadelijke invloeden van de zon.

Ook is aan anti aging gedacht d.m.v. de regenererende ingrediënten die zijn toegevoegd naar behoefte van de huid. Het werkt niet verstoppend op de huid en veroorzaakt geen acne. Millesis is bijv. een formule met korenbloem dit werkt ontstekend remmend en is verwerkt in de Liquide foundation te verkrijgen in 8 tinten. Fijn dat Emité cosmetics een lijn heeft ontwikkeld die je niet alleen laat stralen maar ook nog eens zeer verzorgend werkt voor de huid.

© Copyright - Beauty Kliniek Asten