La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de product series zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging.

HydroPeptide

HydroPeptide is een Amerikaans merk dat marktleider is in cosmetica met peptiden en wereldwijd in de top 5 staat van anti-aging merken. Peptiden zijn kleine eiwitdeeltjes die in de huid als cel-boodschappers werken. Bijvoorbeeld om de collageenaanmaak te activeren, roodheid te verminderen of de hydratatie te bevorderen.

Het merk is erop gericht de huid in een zo gezond mogelijke conditie te krijgen door de huidcellen te geven wat ze nodig hebben. Dit zijn onder andere peptiden, antioxidanten, botanische stamcellen en botanische extracten en groeifactoren.

Naast al deze fantastische ingrediënten, zijn de verpakkingen geproduceerd op windenergie en zijn volledig recyclebaar, wordt de distributie energieneutraal verzorgd en wordt er geld gedoneerd aan goede doelen!

Naast de fantastische resultaten, ook goed voor onze planeet!

Emotion

Net zoals je binnenkant heeft je buitenkant ook voeding nodig. Emotion SkinCare weet hoe de droge huid zich gedraagt en kent het verouderingsproces. Daarom weet Emotion precies wat de huid nodig heeft. De prachtige producten werken zelfs voor de meest gevoelige en reactieve probleemhuid.

Invloeden van buitenaf zetten je huid behoorlijk onder druk. Denk bijvoorbeeld aan uv-straling, het gebruik van mobiele telefoons, droge lucht, stress en luchtvervuiling. Nog nooit hadden zoveel mensen last van huidproblemen, schilfering, eczeem en een oncomfortabel aanvoelende huid. Wil je deze dagelijkse huidproblemen aanpakken en af van een droge huid? Kies dan voor de productlijn van Emotion SkinCare.

Emité

Emité Cosmetics is een natuurlijke make-up lijn die zuivere mineralen en pigmenten bevat, zonder conserveringsmiddelen, en een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid. Ook na bepaalde beautybehandelingen is EMITÉ perfect aan te brengen op de dan gevoelige huid. EMITÉ geeft het gezicht een natuurlijke glow en egaliseert de oneffenheden. Als extra pluspunt beschikt Emité over zuivere mineralen en beschermende eigenschappen tegen schadelijke invloeden van de zon.

Ook is aan anti aging gedacht d.m.v. de regenererende ingrediënten die zijn toegevoegd naar behoefte van de huid. Het werkt niet verstoppend op de huid en veroorzaakt geen acne. Millesis is bijv. een formule met korenbloem dit werkt ontstekend remmend en is verwerkt in de Liquide foundation te verkrijgen in 8 tinten. Fijn dat Emité cosmetics een lijn heeft ontwikkeld die je niet alleen laat stralen maar ook nog eens zeer verzorgend werkt voor de huid.

Revitalash

Uit liefde ontstaan…

Revitalash is ontwikkelt door een Amerikaanse oogarts, Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw. Zij was herstellende van borstkanker. De intensieve chemotherapieën hadden haar wimpers aangetast. Ze waren broos en breekbaar. In samenwerking met cosmetische wetenschappers ontwikkelde hij een serum dat de wimpers voedt en hersteld. Haar wimpers verbeterde en werden daadwerkelijk mooier dan daarvoor. Dit serum werd al snel uitgebreid en aangepast naar een wenkbrauwserum.

Revitalash zet zich in voor onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners samen op dit gebied.

Revitalash producten hebben inmiddels al vele beautyprijzen gewonnen.