Sepai

Sepai biedt een compleet assortiment producten om te voldoen aan de werkelijke
behoeften van elk huidtype, huidverzorgingsproducten, van reiniging, hydratatie, bescherming tegen de zon, oplossingen voor verouderingstekens.

Sepai-expertise combineert de creatie van ultra-presterende huidverzorgings-producten die het effect van een personal trainer voor de huid nabootsen, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke essentie en de veiligheid van de formulering. Sepai biedt aanpasbare producten die ontworpen kunnen worden op basis van uw persoonlijke behoefte. Ook zijn de producten 100% vegan.

 

Alle merken doen iets, Sepai doet alles met Recovery

Recovery is onze geoptimaliseerde cellulaire prestatieformule die een echte en langdurige antiverouderingsbehandeling tot stand brengt. Het verbetert het vermogen van de huid om zichzelf te verdedigen, beschermen en repareren, waarbij de biologische klok op jouw huid wordt teruggespoeld.

Eerst is er RESTART, een olievrij serum met een licht en matterend effect. Gebruik dit na het reinigen van uw huid als je een gecombineerde of vette huid hebt. Als je meer op de normale tot droge huid wilt werken, ga dan voor BOOSTER +, een rijk serum dat een intens hydraterende textuur biedt. Het heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, waardoor het zijn werk doet met slechts een paar druppels.

Na het serum komt de moisturizer. Je kunt kiezen tussen GLOBAL en GLOBAL +, beschikbaar in een olievrije en rijke formule. Ze bieden optimaliserende zorg die de huid revitaliseert , voedt en zowel rimpels als fijne lijntjes opvult.

De ogen zijn altijd het eerste deel van het gezicht dat tekenen van veroudering vertoont, daarom zijn er twee oogcrèmes in deze lijn.  LOCAL en LOCAL + zijn speciaal ontworpen om voorzichtig en efficiënt voor de oogcontouren te zorgen. Ze komen in een olievrije en rijke vorm, die iedereen in staat stelt om ze te gebruiken.

 

 

URBAN

Deze vernieuwde productlijn van Sepai staat voor unieke huidverdediging tegen externe agressors. De meest belangrijke preventie tegen huidveroudering.
URBAN is een onmisbare huidbeveiligingstechnologie aangepast aan de moderne levenstijl, dankzij de drievoudige werking: anti vervuiling, antioxidant en herstel. De 4 nieuwe city producten (dag en nachtcrème, serum , oogcreme en oogmasker) bieden een uitgebreide formule om de huid te beschermen voor een frisse look.