So Up Reloaded

Leeftijd is maar een getal. Dat klinkt fijn, tot de huid begint te verslappen en verraad dat je geen 20 meer bent. Er is hier nu echter wat aan te doen met de nieuwste technieken en apparatuur! De So Up Reloaded is de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere huid, de behandeling is ook niet belastend en wordt zelfs als een massage ervaren. De apparatuur doet dan ook precies wat het belooft: het werkt opliftend (So Up) en laadt de huid weer op (Reloaded).

So Up Reloaded – Face Lift zonder operatie

De So Up Reloaded biedt een combinatie van vijf verschillende functies:
* Radiofrequentie;
* Bindweefselmassage;
* Photodynamic;
* Ultrasound;
* Myo regenesis.

De spieren worden micro thermisch gestimuleerd dankzij de micro elektrische impulsen en radiofrequentie. De So Up Reloaded biedt een ongekend resultaat en combineert dit met een gevoel van well-being.

Tarieven

Tijdens een intake kijken we welk pakket het beste bij jou past, dit afhankelijk van de zone en de wensen.

Wat betekent dit voor uw lichaam?

  • Vermindert slap bindweefsel;

  • Vermindert tekenen van cellulitis;

  • Vermindert recente striae;

  • Verbetert afvoer afvalstoffen;

  • Stimuleert de fibroblasten dat zorgt voor effectieve huidversteviging;

  • Verbetert huidskleur;

  • Vermindert vet;

  • Verzacht weefsel en vermindert littekens.

Het resultaat

Door lymfedrainage wordt de huid van binnenuit gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast geeft de So Up Reloaded een bindweefselmassage, die je huid activeert om nieuwe bindweefselcellen aan te maken én daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels. Het gevolg is dat je de conditie van je huid verbetert en er strakker en voller uitziet. Door de trillingen van de radiofrequentie wordt het lichaam geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken én afvalstoffen sneller af te voeren.

Ook activeert het de korte spiervezels die hierdoor meer spierkracht krijgen wat weer zorgt voor meer volume in de huid. Door de warmte die het licht van de photodynamische functie produceert, is de prikkeling van aanmaak van nieuwe cellen en het afvoeren van afvalstoffen nog intensiever, daarmee krijg je een verstrakking in het onderhuids bindweefsel. Als laatste functie is er nog de ultrasound, die een herstellende werking op het bindweefsel heeft.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door:

Mariëlle