Sporten

Sporten stuurt je bloedsomloop flink de hoogte in. Dit is cruciaal om je huidcellen vitaal te houden. Het bloed transporteert namelijk zuurstof en andere voedende cellen die nodig zijn om je huid jong te houden.

Wanneer wij ons fit voelen en lekker in ons vel zitten, zal ook dit nog meer aan de buitenkant te zien zijn.
Om hier aan bij te kunnen dragen bieden wij bij Beauty Kliniek Asten een aantal sport programma’s aan.

Hardlopen

Wie hardlopen zegt, zegt… zweten! En laat dat laatste nou net bijzonder goed voor je huid zijn. Zweet zorgt er niet alleen voor dat de poriën open komen staan, het zorgt ook dat allerlei afvalstoffen het lichaam verlaten. Flink rennen en zweten is dus een uitstekende manier om schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen, wat ervoor zorgt dat je huid gaat stralen.

Training ongeveer 1 uur, afstand tussen 8 en 11 kilometer.
De eerste week van de maand is een rustige duurloop.
De derde week van de maand is een tempo duurloop.
De andere dagen is interval, tempo-duurloop of in de zomer bosloop.

Tevens hebben wij een loopgroep voor beginners. We starten de eerste week met 4 keer 2 minuten en in week 16 eindigen we met 60 minuten aan een stuk hardlopen. Lekker zweten, je hoofd leeg maken, genieten van de natuur, je grenzen verleggen of juist ontspannen. Met lopen kan dit allemaal.

Bootcamp

Iedereen weet dat je huid minder elastisch wordt naarmate je ouder wordt (met hier en daar wat rimpels!). Wil je dit proces tegengaan, dan is gewichtstraining de ideale sport. Kracht- en gewichtstrainingen versterken namelijk de spieren die onder het huidoppervlak liggen, wat je huid strakker en steviger maakt.

Met Hardloop-Bootcamp Asten
Lekker aan de slag om aan je conditie te werken, strakker in je vel te zitten en actiever in het leven te staan. Spreekt het je aan om in de buitenlucht te trainen in de plaats van een zaaltje!

Vind je het dan ook nog leuk om dat samen in een groep te doen, terwijl je daarbij ook nog individuele aandacht krijgt? Dan is Bootcamp echt iets voor jou.

Personal training

Het is belangrijk dat je jezelf prettig voelt in je eigen lichaam. Een gezonde manier van leven maakt je lichamelijk en mentaal sterker en dat straal je dan ook uit.

Je hebt een doel maar weet niet hoe je dit moet bereiken. Hoe moet ik door sporten mijn lichaam in goede conditie krijgen?

Daarom nu schakelen steeds meer mensen een personal trainer in.