Waarom gebruiken we supplementen?

Een mens vernieuwt zich op celniveau continu. Deze celvernieuwing wordt grotendeels bepaald door de biologie van onze cellen maar zeker ook door de manier waarop je leeft. Je kunt je cellen voeden door goede bouwstoffen en brandstoffen te gebruiken. Brandstoffen zorgen ervoor dat het lichaam energie heeft, en bouwstoffen zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf kan onderhouden, herstellen en opbouwen.

Blend New Day

Gezonde voeding als basis, aangevuld met hoogwaardige supplementen, zo maken we gezond leven voor jou makkelijk! De voedingssupplementen van Blend New Day zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Hoog gedoseerd, eerlijk voor de natuur, zoveel mogelijk vegan, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen ze het niet toe. Daarmee houden ze meer ruimte voor de ingrediënten die wél werken.

Prijzen

Voordelen van supplementen:

  • Je weerstand zal aanzienlijk verbeteren;

  • Je gaat je energieker voelen;

  • Extra vitamines en mineralen zijn goed voor je spieren en gewrichten;

  • Je kunt bepaalde kwaaltjes bestrijden;

Sweet Rumour

Sweet Rumour Amsterdam is een nieuw beautymerk met de missie om vrouwen zichzelf mooi te laten voelen. Wij geloven dat jezelf goed voelen in je eigen huid de toegang is tot echte schoonheid. Door huid, lichaam en geest van binnenuit te voeden, keert The Daily Nectar de dagelijkse verzorgingsroutine binnenstebuiten.

Vele externe en interne factoren hebben invloed op de conditie van de huid, zoals vervuiling, dieet, uv-straling en stress. Dit betekent dat we bij het verzorgen van onze huid met meerdere factoren rekening moeten houden. Een goede huidverzorging gaat verder dan alleen het gebruik van huidproducten. Onze wetenschappers hebben op basis van dit principe een specifieke combinatie van voedingsstoffen voor de moderne vrouw ontwikkeld.

Het doel van The Daily Nectar is een gezonde, stralende huid, verrijkt met wetenschappelijk bewezen werkzame ingrediënten, die het immuunsysteem en energieniveau versterken en voor regulering van de hormonale balans zorgen.

Onze innovatieve, vloeibare formule optimaliseert de werkzaamheid en creëert tegelijkertijd een aangenaam dagelijks ritueel. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is, terwijl je je energiek, in balans en aantrekkelijk voelt.