Beauty Kliniek Asten kijkt niet alleen naar de huid maar gaat verder

Wij bij Beauty Kliniek Asten luisteren altijd goed naar jouw wensen. Aan de hand van een uitgebreide intake en huidscan stellen wij een behandelplan samen en kunnen jou hierdoor een verzorgingsadvies op maat geven. Wil je alleen voor een merk- of productadvies met huidscan komen, zorgen wij dat jij een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is om jouw huid weer in topconditie te krijgen.

Er zijn natuurlijk verschillende factoren die de conditie van jouw huid bepalen.

Iedere persoon is anders! En elke huid is uniek!

Wij streven er dan ook naar om bij elke behandeling de juiste technieken in te zetten. Dit zorgt ervoor dat er bij elk bezoek een zichtbaar resultaat is maar ook willen wij jou de beleving van de behandeling laten voelen.

Je hoeft dus nooit zelf een keuze te maken, wij kiezen altijd voor de beste behandeling en producten die nodig zijn om een mooi resultaat te krijgen.

Wij geloven in een langere termijn behandeling voor een beter en blijvend resultaat.

Bij Beauty Kliniek Asten zijn er 2 orthomoleculair huidspecialisten aanwezig. Als wij van buitenaf de huid stimuleren is het natuurlijk heel belangrijk dat het lichaam over voldoende bouwstenen beschikt om de huid te verbeterenVoeding vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en daar hoort dan de suppletie bij die voor extra bouwstenen zorgtEn wat goed is voor jouw huid, je grootste orgaan, is goed voor al je organen en dus je hele lijf. Als jij je beter voelt ziet jouw huid er beter uit en dit versterkt elkaar natuurlijk ook enorm.

Als medisch Dermatologisch schoonheidsspecialiste weten wij wat we kunnen verbeteren en zullen wij je altijd doorverwijzen als dit voor jou beter is. We kijken dus samen naar jouw huid en wij stellen dan een behandelplan op waarbij de huid gaat herstellen en we jouw huid soepel en rustig laten worden. Wanneer de huid in deze conditie is verliest deze minder vocht, en is minder vatbaar voor invloeden van buitenaf.

DNA test! Voor een top resultaat! Dit is een wereldwijd bekende DNA-test voor preventie van huidveroudering. Deze onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP’s) in 5 categorieën van huidveroudering. De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering jij prioriteit moet geven. Jouw SkinDNA-rapport van 20 pagina’s bevat nuttige informatie over jouw resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

Een huid is pas in een goede conditie als de huid goed functioneert en straalt (een mooie Glow). Heb jij last van puistjes of is de huid juist strak en droog? Wij kunnen samen met jou de conditie dusdanig verbeteren dat je hier geen of nauwelijks nog last van hebt. En een huid met een goede conditie ziet er natuurlijk langer vitaal uit.

Naarmate we ouder worden gaat er natuurlijke een hoop veranderen aan en in de huid waardoor verschillende huidprocessen minder soepel gaan verlopen. Wanneer wij de huid nog kunnen stimuleren tijdens een behandeling valt er nog veel te verbeteren waardoor de huid weer energie, mooiere kleur, volume en glans krijgt. Daarvoor richten wij onze behandelingen op huidverjonging en zorgen dat alle huidlagen sterker met elkaar worden verbonden. Met het stimuleren van huid en bindweefsel werken wij voor jou aan een voller en liftend effect.

Naast onze behandelingen en adviezen leggen wij jou graag uit hoe de huid werkt en welke juiste producten en ingrediënten het verschil kunnen maken. Dit is een zichtbaar verschil! Voor een huid in topconditie!

Ook worden wij regelmatig getraind door onze productlijnen om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen betreffende hoogwaardige cosmetica-ingrediënten en -producten. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat de huid gaat verbeteren.

Doordat wij de juiste opleiding en kennis hebben, zijn wij in staat voor jouw huid de juiste behandeling te adviseren:

  • Ruim 12 jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste, expert in volume verbetering, gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging, acné, bindweefselmassage en ontharingstechniek;

  • Als medisch dermatologisch schoonheidsspecialiste heeft Wil de kennis om huidaandoeningen te herkennen;

  • Als HydroPeptide expert is Beauty Kliniek Asten bekend met de nieuwste technieken en inzichten omtrent diep werkende peelingen;

  • Als Dermo28 specialist werken wij diep op huidproblemen en anti-aging;

  • Als La Colline Expert getraind in de fijnste oosterse behandeltechnieken en actieve biotechnologische cellulaire huidtherapie;

  • Als Bindweefsel en Rimpelreductie specialist opgeleid om een natuurlijke huidverjonging met manuele technieken;

  • Als Orthomoleculair huidspecialist opgeleid om de huid van binnenuit te verbeteren door voeding en lifestyle. En huidproblemen te verminderen door ze van binnen en buiten te aan te pakken.