Youngblood

De vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics

PAULINE YOUNGBLOOD

Paulines droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen schoon-heidsfoutjes kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

YOUNGBLOOD

Is zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat

Bevat titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

Bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

Is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water.

Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen.

Is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes. De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën.

Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.

Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een make-up advies.
U kunt bij ons terecht voor een dag en avond make-up maar natuurlijk ook voor een bruids make-up op de grote dag.
Tevens geven wij make-up workshops vanaf 4 personen.